juni 23, 2015

Diensten

Tijdens uw afwezigheid kunt u uw hond met een gerust hart achterlaten in ons hondenpension. Van dagopvang tot een langdurige vakantie en alles wat daar tussenin valt.

Elke hond heeft zijn eigen ruime plek, voorzien van een vaste voer- en waterbak. Een mandje of deken is eventueel beschikbaar, maar mag (op eigen risico) natuurlijk ook zelf meegenomen worden. Zo heeft uw viervoeter iets vertrouwds bij zich. Ook is het mogelijk om een eigen bench te plaatsen op deze eigen plek.

Buiten kunnen de honden ravotten, rennen, vliegen, spelen met elkaar in drie ruime speelweiden. Deze liggen achter onze eigen tuin, zodat we de honden ten alle tijden goed in de gaten kunnen houden. Ze zullen zo veel als mogelijk is, buiten zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met elke hond op zich (jong en oud zullen sneller even hun rust nodig hebben) en weersomstandigheden.

Voorafgaand aan opvang, stellen wij een proefdag verplicht. Zo kunnen wij, en u als baasje, er zeker van zijn dat uw viervoeter ook een leuke vakantie gaat hebben.

Tijdens een verblijf krijgt uw hond brokken van het merk Prins. Eigen voer meenemen mag natuurlijk ook.

Mocht uw dier medicijnen nodig hebben welke voorgeschreven zijn door de dierenarts, dan kunnen deze ook toegediend worden.

Er is ook de mogelijkheid om uw hond tijdens opvang te laten wassen. Zo ziet uw hond bij het ophalen eruit om door een ringetje te halen.

Wanneer u nog vragen heeft of graag een andere mogelijkheid bespreek, kunt u altijd contact opnemen met GALA.


20170817_074204 20170807_144838