juni 23, 2015

Over GALA

Om te beginnen met het voorstellen: mijn naam is Desiree Drummen, geboren in 1987 en getogen in Heythuysen. Sinds 2008 woon ik met Michiel in Berg en Terblijt.

Al van kleins af aan ben ik gek op dieren geweest. Aangezien die liefde voor dieren in de loop van jaren bleef, was de opleiding dierverzorging een logisch gevolg. Deze heb ik in 2008 met goed gevolg afgesloten in de richting asiel/pension/kennel.

Gedurende 1,5 jaar ben ik de helpende hand geweest op een kennel en daarnaast heb ik korte en lange stages gelopen bij diverse bedrijven in de dierensector.

Aangezien de dierenwereld bleef trekken, en de mogelijkheid er toe was, zijn wij een hondenpension gestart. Michiel biedt waar nodig een helpende hand, en regelmatig wordt er geholpen door Kay, onze zoon van 3 jaar. Sven, zijn kleine broertje van augustus 2016, let goed op en zal vast in de toekomst ook mee gaan helpen.

Onze eigen veestapel bestaat momenteel uit fjordenpaard Amanda, shet Lotje, labrador Djinty en berner sennen Bella en katje Luna.

20170106_152007

De naam GALA is te herleiden naar twee honden, wetende Gabby en Layka.

Gabby, een zwarte labrador dame, heeft 13,5 jaar trouwe dienst gedaan bij Michiel met zijn familie.

Layka, een schotse collie dame, is 9,5 jaar het maatje geweest bij mijn ouders in Heythuysen.